Prawnik od spadku Trójmiasto
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
Prawnik od spadku Trójmiasto
Post autor: Smile93 »
Od kilku miesięcy walczę o zachowek od spadku od brata. Powoli tracę już siły, dlatego zamierzam sięgnąć po mocniejsze środki - pomoc prawnika. Polećcie takiego, który zajmuje się takimi sprawami i ma w tym duże doświadczenie. zależy mi na jak najszybszym zakończeniu sprawy.
Re: Prawnik od spadku Trójmiasto
Post autor: Natan74 »
Wiadomo, że w takim wypadku zależy Ci na szybkim zakończeniu sprawy. Akurat znam mecenasa, który jest w stanie to zrobić. Chodzi o Pana Michała Mindykowskiego. Jego kancelaria znajduje się w Gdańsku, ale swoje usługi świadczy na terenie Trójmiasta.
Post autor: Zora94 »
Spadki są o tyle skomplikowaną sprawą, że często dotyczą osób objętych żałobą. Dlatego taką sprawą powinien zajmować się prawnik taktowny i empatyczny. Do takich należy wspomniany Mecenas Michał Mindykowski. Szczerze go polecam.
Post autor: Tobi357 »
Mając u swojego boku Pana Michała Mindykowskiego można mieć pewność, że sprawa będzie udana. Działa on na terenie Trójmiasta i tutaj cieszy się naprawdę dobrą sławą, więc i ja Ci go polecam.
Post autor: smile93 »
Jesteście fenomenalni. Dziękuję bardzo za wszystkie odpowiedzi. Teraz już wiem z kim się skontaktować. Oczywiście wybór padnie na Pana Mindykowskiego. Skoro tyle osób go poleca, musi być dobry.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria