Rozwód - pomocy!
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
- zając
Rozwód - pomocy!
Mam problem. Rozwodzę się z mężem, niby ta decyzja została podjęta wspólnie, ale... On chce zabrać dzieci do siebie i udowodnić, że ja nie powinnam się nimi zajmować. Szukam dobrego prawnika, paru już znalazłam, np tego https://www.rozwod-warszawa.pl/ ale chciałabym kogoś z polecenia. Poradzicie?
- faciosetakije
Re: Rozwód - pomocy!
Post autor: faciosetakije »
Może warto skonsultować się z prawnikiem Pawłem Budrewiczem? Ja napisałam do ich kancelarii i od razu dostałam informację zwrotną. Tam zaufałam profesjonalistom z doświadczeniem i kompletnie tego nie żałuje. Dzięki temu udało mi się wiele fajnych pomysłów uzyskać co doprowadziło do wygranej
- michal44
- Kontakt:
U nas dopiero pierwsza rozprawa się odbędzie, ale przyznam, że wolałbym mieć to już za sobą.
Post autor: jabłkowa »
Życzę ci dużo siły i wytrwałości. Rozwód to trudny czas i szczerze polecam adwokata np. z https://gaworkancelaria.pl/kontakt/ Bez jego pomocy może być naprawdę ciężko. Mój rozwód ciągnął się ponad rok ale w końcu jestem wolna i mam spokój.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria