Witam,
Gdzie znajde firme, ktora uszyje ubrania dla pracownikow?
Ubrania
Tutaj poruszamy trudne kwestie. Rozwiązujemy skomplikowane problemy, udzielamy profesjonalnych porad z dziedzin finansów, szkoleń, budowlanki i biznesu. Dzielimy się opiniami i wiedzą.
- JakubNowakowski
Re: Ubrania
Post autor: JakubNowakowski »
Czesc,
Ja moge Ci polecic firme Zender (źródło). Korzystalem z ich uslug kilka razy. Polecam sprawdzic :D:D
Ja moge Ci polecic firme Zender (źródło). Korzystalem z ich uslug kilka razy. Polecam sprawdzic :D:D
- faciosetakije
Post autor: faciosetakije »
Bez względu na to, jaki rodzaj i do jakich okoliczność ma być dany strój, liczy się przede wszystkim estetyczne wykonanie oraz jego jakość. Ja zawsze zwracam uwagę na takie aspekty. Teraz przykładowo będę wybierać kurtkę narciarską i mam zamiar zakupić ją tutaj : https://sportowybutik.pl/ . Tam mają najlepsze tego typu stroje. No i cena jest również zaskakująco niska.
Post autor: Łosoś »
Rzadko kupuje ubrania, ale jak już kupuje to się długo zastanawiam ;P. Ostatnio szukałem koszuli i muszę przyznać, że te z https://modini.pl/6-modne-koszule-meskie zrobiły na mnie bardzo dobre wrażenie, a należę do tych wybrednych jeżeli chodzi o ubrania.
Post autor: Taduś2333 »
Mnie interesuje butik online. Nie chce mi się chodzić po sklepach stacjonarnych, więc lepiej kupić wszystko w internecie. Jeśli znacie porządny butik to zostawcie namiar.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria