Jakie perfumy męskie?
Gdzie upolować najlepsze promocje? W jakim sklepie najlepiej robić zakupy? Jak wyszukiwać najkorzystniejsze ceny? To wątek dla prawdziwych łowców okazji!
- Halszka_72
Jakie perfumy męskie?
Post autor: Halszka_72 »
Hej! Słuchajcie, szukam jakichś fajnych perfum dla mojej drugiej połówki. Zależy mi, żeby były to markowe, dobrej jakości perfumy, przyznaję, że nigdy chyba takich nie miał, a zbliżają się jego urodziny i myślę, że będzie to fajny dodatek do prezentu. Z opisu bardzo podoba mi się Chanel Bleu de Chanel i zastanawiam się nad zakupem właśnie tego zapachu.
- faciosetakije
Re: Jakie perfumy męskie?
Post autor: faciosetakije »
Uwielbiam mieć różne zapachy w kolekcji i niedawno zwróciłam uwagę na ofertę tego sklepu perfumy.pl/product-pol-5044-Calvin-Klein-Eternity-for-Women-Flame-woda-perfumowana-100-ml.html . Prawdopodobnie zdecyduję się na małe zamówienie. Czy ktoś z Was już tam coś kupował? Podzielcie się swoimi doświadczeniami.
- paniola
Re: Jakie perfumy męskie?
U każdego człowieka jest z perfumami tak ,że testuje się różne zapachy zanim dotrze się do tych, które nam odpowiadają. Warto z korzystać z oferty jaką nam daje jedna z firm. Chodzi o testery perfum https://alepachniesz.pl/pl/c/Testery-Perfum/31 , dzięki którym mozemy przetestować wiele różnych marek i zapachów perfum .Później ,kiedy dotrzemy do tego naszego, ulubionego zapachy możemy juz sobie kupić flakon o standardowej pojemności.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria