Sklep z winami
Gdzie upolować najlepsze promocje? W jakim sklepie najlepiej robić zakupy? Jak wyszukiwać najkorzystniejsze ceny? To wątek dla prawdziwych łowców okazji!
- Mateusz911
Sklep z winami
Post autor: Mateusz911 »
Polecam wszystkim Paniom lub parą skorzystać z sklepu online jest duzy wybór i mozesz poprosić o poradę jakie wino wybrać i są też zestawy prezentowe http://wineavenue24.pl/ według mnie wygodna opcja zamawiania
- Booghdan
Re: Sklep z winami
Wino na specjalne okazje na pewno musi być bardzo dobrej jakości i jak potrzeba takiego to też w wina sklep internetowy da się znaleźć nawet rzadko spotykane wino. Wysokiej jakości na pewno mają ciekawy smak i będą fajną przystawką na każdą okazję. Warto zadbać o ich jakość.
- helkama
Nie mam ulubionych sklepów. Nie przywiązuję do tego wagi. Po prostu kupuję wino jakie lubię. Fajnie jak gdzieś jest promocja. Ostatnio często kupowałam wino ecoGaia - jest ekologiczne. Tyle się teraz mówi o ekologii że mi się udzieliło:)
- chumer
Jak ktoś ma po drodze albo mieszka w okolicy to na pewno warto zerknąć na ul. Klimczaka 17 na Warszawskim Wilanowie bo tam jest House of Champagne - super sklep i mają duży wybór zarówno win musujących jak i szampanów własnie
- Eliza111
Wina sklep - https://www.wina-bachus.pl/ to jest super strona gdzie ja zamawiam wina dla mojej mamy. Wina oryginalne dobre z różnych krajów. Naprawdę zobaczcie bo warto znać taki sklep. Jeśli ktoś kocha wina to można sprawić mu taki prezent. Polecam serdecznie.
- maciek8079
Post autor: maciek8079 »
Jest takie miejsce, jak Faktoria Win, które może pojawiać się np. w Waszym sklepie spożywczym w okolicy. Lubię takie punkty, bo wiem, że zawsze znajdę coś odpowiedniego. Może sprawdzić sobie np. takie wino, jak bardolino.
Post autor: martuś »
Jeśli szukacie sklepu z winami to polecam ten tutaj https://smaczajama.pl/pl/c/Prezenty-na-Dzien-Ojca/215 . Sama skorzystałam z ich ofert i zamówiłam na dzień ojca wino Carpinus Tokaji Late Harvest 0,375l . Wino jest szykowne i stosunkowo lekkie, w smaku bogate i żywe. Zawartość cukru resztkowego wynosi 95g/l. Dzięki dobremu wyważeniu słodyczy i kwasowości, wyczuwalnej zwłaszcza na finiszu, doskonale pijalne.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria