Apteka internetowa - jaka?
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
- khaki
Apteka internetowa - jaka?
Moim zdaniem warto korzystać z aptek internetowych bo to przede wszystkim oszczędność czasu. Nie musimy też narażać się na bakterie , więc zdecydowanie warto. Ciekawą ofertę znalazłam niedawno tu: https://www.apteka-leki.pl/ A wy co myślicie o aptekach internetowych? Korzystacie z takiego rozwiązania? Wolicie kupować leki online czy stacjonarnie? Macie jakieś sprawdzone apteki internetowe z których korztacie?
- Vito
Re: Apteka internetowa - jaka?
Ja sprawdzam ceny produktów, które akurat mnie interesują i właśnie tam zamawiam. Ostatnio był to krem na otarcia który obowiązkowo znajduje się w naszej apteczce. nigdy nie wiadomo, kiedy może się przydać.
- Maks78
Witam, ostatnio kolezanka zainteresowala mnie kremami drogeryjnymi,ktore dostepne sa rowniez w aptekach. podobno mają bardzo dobry skład. Co o tym sądzicie https://ziaja.com/c/kremy-do-twarzy-100 ? Chętnie poznam Wasze opinie,co myslicie?
- Sara
Czasem stacjonarnie też można nie przepłacić za leki. Ja robię zakupy stacjonarnie w aptece DOZ i jestem zadowolona. Ceny leków i suplementów nie rosną, a to bardzo duża oszczędność. Mają naprawdę dużo lepsze oferty niż konkurencja.
Post autor: falina »
W DOZie właśnie stacjonarnie maja super ceny, nie ma podwyżek, kupuję u nich regularnie i jestem bardzo zadowolona więc naprawdę warto tam zaglądać stacjonarnie.
Post autor: Malwa »
Ja też kupuję w DOZ, ceny nie rosną jak wszędzie, można jeszcze u nich zaoszczędzić. Personel jest zawsze pomocny i fachowo doradzi, bardzo lubię ich apteki.
Post autor: mareckii »
Moim zdaniem również doz jest obecnie najtanszą i chyba najlepiej zaopatrzoną aptekach. Chociaż ja kupuję głównie stacjonarnie, ale nie narzekam, ceny mają świetne
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria