Cześć
Zgodzicie sie ze mną, że w aptekach internetowych jest znacznie większy wybór, niż w tych stacjonarnych? Ja nie raz się o tym przekonałam. Ja kupuję od bardzo dawna wszystkie leki i preparaty, w aptece : https://www.apteka-leki.pl/
Apteka internetowa
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
- Vito
Re: Apteka internetowa
Nie do końca jest tak, że zawsze bogatszy asortyment jest w aptece internetowej, myślę, że to zależy od konkretnej apteki. Ale zamówiłem sobie akurat lek na rany ten w sprayu, bo nie wyobrażam, że nie ma go w mojej apteczce.
- kristi78
Bardzo dużo jest aptek internetowych, ludzie naprawdę pokochali tego rodzaju zakupy. W sumie nic dziwnego, bo można dokładnie przejrzeć sobie ofertę i ekspresowo otrzymuje się przesyłkę. Ja planuje tutaj na stronie aptekapodgryfem.pl zrobić dla siebie zakupy. Chce kupić sobie Prenatal Duo.
- kendi
Ja w domu mam problem z wilgocia i co prawda znam sklep https://www.pochlaniacz-wilgoci.pl/ maja fajne pochlaniacze w ofercie tylko to wyglada tak, ze jak nie znam sie to nie kupuje dopoki ktos mi nie doradzi w zwiazku z tym czy znacie moze jakies fajne pochlaniacze wigloci ktore faktycznie warto kupic? Jak juz to czym kierowac sie przy wyborze?
- numia
A jakie polecicie preparat na otarcia naskórka ? Pytam, ponieważ wiadomo jak jest... To człowiek o coś zahaczy, to się gdzieś uderzy- zdarza się... A lepiej mieć coś co odkaża i jednocześnie goi, nieprawdaż?
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria