Łysienie - przeszczep?
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
- Idzi1982
Łysienie - przeszczep?
Witam serdecznie. Wiem, że wielu mężczyzn ma problemy z łysieniem, ale niewielu z nich pewnie decyduje się na przeszczep, a mnie taka myśl wpadła do głowy. Czy wiecie coś na temat kliniki Elite w Warszawie? Wiem, że zajmują się takimi zabiegami. Możecie polecić?
- sykstus1969
Re: Łysienie - przeszczep?
Post autor: sykstus1969 »
Moja żona namówiła mnie na przeszczep i długo szukaliśmy sprawdzonej kliniki transplantacji włosów w Warszawie. Wreszcie zdecydowaliśmy się zapisać do Elite i teraz mogę powiedzieć, że to najlepszy wybór. Efekt mówi sam za siebie. Zdecydowanie polecam.
Re: Łysienie - przeszczep?
Post autor: Wojtasek »
Myślę, że przeszczep włosów to już powinien być ostatecznością... Warto spróbować mniej inwazyjnych sposobów jak np. masaż skóry głowy i/lub suplementacja. To też wyjdzie taniej Zobacz sobie na youtube jak poprawnie wykonać masaż skóry głowy. Możesz to zrobić nawet pod prysznicem podczas mycia głowy. A co do supli to wypróbuj sobie Vitapil Clinic 5a. On jest stricte pod łysienie androgenowe. ma czysty skład, w którym jest palma sabałowa. Powodzenia!
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria