W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
która apteka stacjonarna jest według was najtańsza? gdzie można możliwie dużo zaoszczędzić? muszę kupić parę rzeczy do domowej apteczki i szukam jakiejś taniej apteki
Zobacz w DOZ, mają tam jeszcze przystępne ceny. Często porównuję różne apteki i na razie w doz jest cały czas najtaniej (leki czy suplementy). Zaopatrzenie też mają dobre, zawsze dostanę to, czego potrzebuję.
dzięki za polecenie, doz odwiedzony, zakupy zrobione, ceny mnie pozytywnie zaskoczyly, na pewno jeszcze tam wrócę bo każda oszczędność się przyda, warto porównywać ceny
Ja nawet ostatnio odwiedziłam kilka aptek w okolicy i porównałam ceny, bo przed feriami chciałam uzupełnić apteczkę dla nas i dla dzieci. Zdecydowanie w dozie wyszło mi wszystko najtaniej.
No ja mam wrażenie, że doz chyba jako jedyna apteka nie podniósł ostatnio cen. Wszędzie wszystko poszło mocno w górę, a w dozie ceny się trzymają na tym samym niskim poziomie.
Mam dokładnie takie samo wrażenie, kupuję u nich długo, moje leki cały czas są w korzystnej cenie. Nawet nie zaglądam już do innych aptek bo wiem, że taniej nie znajdę.
Jeżeli chodzi o apteki to warto zajrzeć do aptek DOZ. Oni mają naprawdę konkurencyjne ceny. Ja jestem bardzo zadowolona bo wszędzie wszystko drożeje tylko nie w aptekach DOZ.
Zgadzam się, mnie również wydaje się, że w DOZie ceny zostały po staremu, nie widać podwyżek, wracam do nich regularnie po te same leki i cena nie rośnie, co bardzo mnie cieszy.
Ja też kupuję w dozie od dawna. Mają dobre ceny i nie zauważam żadnych podwyżek, a leki biorę na stałe, mniej więcej ten sam zestaw co miesiąc kupuję, więc na pewno bym odczuł gdyby podnieśli ceny
Ja zauważyłam, że w DOZ te ceny są jakieś bardziej stabilne, nie ma co chwilę podwyżek, no i ceny utrzymują się na dobrym poziomie, więc ja póki co trzymam się tej apteki.
Sama wracam regularnie do DOZu, mają rewelacyjne ceny jeśli chodzi o leki, kupuję u nich leki na receptę jak i wszystkie suplementy, których obecnie potrzebuje.
Dokładnie, ja też jestem zadowolona z zakupów w doz i będę polecać tę aptekę. Ceny mają naprawdę dobre i można trochę zaoszczędzić, bo niestety gdzie indziej spore podwyżki.
U nas też w dozie mają świetne ceny, chyba najniższe wśród wszystkich aptek. Dlatego chodze tam regularnie i kupuję wszystkie leki dla całej rodziny, jakie tylko aktualnie potrzebujemy.
Również to zauważyłam, trafiłam do DOZu przez przypadek, kupiłam swoje leki i okazały się dużo tańsze niż w mojej poprzedniej aptece, więc teraz zdecydowanie będę wracać do apteki DOZ.
Moi rodzice tez kupują tylko w DOZ, mówią, że właśnie ta apteka ma najtaniej, ale też jest dobrze zaopatrzona i zawsze jest wszystko czego potrzebują i to w dobrej cenie.
Moi też lubią kupować w DOZ, stacjonarnie oczywiście, mówią, że mają tam dobre ceny na ich leki, nie ma też problemów z dostępnością, wszystko jest od ręki.
Bo teraz DOZ to chyba najtańsza możliwa apteka, kupuję u nich i wracam regularnie bo nigdzie indziej nie znalazłam swoich leków w tak dobrych cenach jakie są w dozie.
Odnoszę takie samo wrażenie, w DOZ mają jeszcze przystępne ceny, bo gdzie indziej to już sama drożyzna. Ja od wielu miesięcy robię zakupy już tylko w DOZ i jestem zadowolona.
No ja od dawna już tylko w dozie kupuję. Mają dobre ceny i najlepszą dostępność leków i suplementów. Nawet jak czegoś brakuje to zawsze znajdzie się zamiennik w dobrej cenie.
Faktycznie w DOZie mają cały czas dobre ceny na leki i na suplementy, ja lubię w tej aptece kupować szczególnie stacjonarnie, zawsze mają to czego akurat potrzebuję.
A wiecie czy leki na receptę, antybiotyki w DOZie też mają dobre ceny, czy tylko suplementy? Dziecko mi ostatnio choruje, leki ciągle zmieniane i szczerze już budżet kuleje.
W DOZie leki na receptę też są w super cenach, więc nie tylko suplementy, warto do nich zaglądać bo ceny są naprawdę niskie w porównaniu do innych miejsc.
Ja też kupuje w DOZie leki, ostatnio musiałam uzupełnić apteczkę i robiłam zakupy, w DOZie wychodzi zdecydowanie najtaniej, nie tylko leki na receptę ale też wszystkie inne leki.
A kupujecie w DOZ stacjonarnie czy online? Też widziałam, że ceny mają dobre więc chętnie właśnie u nich uzupełnię apteczkę, akurat muszę kupić kilka leków.
Ja kupuję w DOZ stacjonarnie, mam niedaleko, poza tym wolę kupować leki stacjonarnie. DOZ ma rozsądne ceny, nie robi podwyżek co chwilę jak inne apteki, więc polecam na pewno.