Obróbka żywności

W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
Fungoś

Obróbka żywności

Post autor: Fungoś »

Wiecie że jest coś takiego jak technologie HPP? Czyli nietermiczne wysokociśnieniowe utrwalanie żywności - musi byc już zapakowana w końcowe opakowanie, nazywa się to pasteryzacją na zimno. Jest zdrowe i bezpieczne dla nas, którzy taką żywność będą spożywać. Słyszeliście o tym?

mecablitz 58 af 2 digital
haniś

Re: Obróbka żywności

Post autor: haniś »

Prawda jest taka, że należy na bieżąco robić badania żywności, aby mieć pewność, że jest ona nie tylko dobra pod względem jakości, ale również bezpieczna. Właśnie dlatego warto sobie zerknąć tutaj https://hamilton.com.pl/oferta/badania- ... -zywnosci/ . Jest tam bowiem strona akredytowanego laboratorium. Warto się tam rozejrzeć.
ODPOWIEDZ