Rehabilitacja pourazowa Kraków
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
- sędzisław
Re: Rehabilitacja pourazowa Kraków
Chodziłem na rehabilitację do Centrum Rehabilitacji Jedyne Zdrowie. Pomogli mi wrócić do pełnej sprawności po operacji na kolano. Opieka, którą mnie otoczyli, była kompleksowa i w pełni dostosowana do moich potrzeb. Szczerze polecam.
- Tęgomir1985
Rehabilitacja pourazowa Kraków
Post autor: Tęgomir1985 »
Niedawno podczas dość intensywnego treningu zerwałem sobie ścięgno, więc lekarz zalecił mi zapisanie się na rehabilitację. Możecie polecić mi jakąś dobrą przychodnię w Krakowie?
Post autor: Łukasz »
Masz już tą przychodnię? Zadowolony jesteś? jeśli wciąż lub znowu szukasz specjalisty w Krakowie to polecam swojego: https://www.rehabilitacje.org/. Bardzo fajne konsultacje, rzeczowe, merytoryczne. Zabiegi rehabilitacyjne i ćwiczenia na wysokim poziomie. Ja byłem po wypadku na nartach i mnie postawili na nogi. Kosztowało mnie to dużo pracy, ale pomogło
- elizabeth
Moim zdanie tutaj warto zerknąć http://www.rehabilitacje.org/ To centrum rehabilitacji ma podpisaną umowę z NFZ. Możne też do nich udać się prywatnie. Uważam, że zamiast czekać w kolejkach lub też mieć ograniczony wybór zabiegów, to lepiej zapłacić i chodzi prywatnie. W takim przypadku szybciej wrócimy do zdrowia.
Post autor: Kuś »
Chciałabym bardzo, aby w końcu jakaś dobra placówka zajęła się mną pod względem ortopedycznym. Jestem gotowa zapłacić aby tylko moje zdrowie zostało doprowadzone do porządku. Słyszałam, że CM Gamma -szpital oferuje cały pakiet specjalistycznych poradni w tym zakresie. Zarówno reumatologiczną, neurologiczną oraz inne. Czy ktoś z Was leczył się w tej placówce medycznej?
normalny cukier we krwi
normalny cukier we krwi
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie