ważne suplementy?
W zdrowym ciele zdrowy duch! Możesz polecić dobrego dietetyka w swoim mieście? Znasz najlepszą siłownię w okolicy? Znasz się na witaminach i racjonalnym żywieniu? Dziel się trikami na zdrowe ciało i umysł.
- Ferdynanda
ważne suplementy?
Post autor: Ferdynanda »
Cześć forumowicze. Myślicie, że są jakieś witaminy albo minerały, które powinniśmy suplementować, ale o tym zapominamy? Oczywiście nie mówię o witaminie C i tym podobnych. Według mnie spora część osób zapomina o krzemie. Ja kupiłam ostatnio krzem organiczny, bo zauważyłam u siebie osłabienie stanu skóry i suplement mi pomógł. Też przyjmujecie krzem? W jakiej postaci?
Re: ważne suplementy?
Post autor: atonisa »
U mnie na przykład ważne jest, żebyśmy nie sprawdzali czasem rekomendacji, a stosowali to, co jest ważne i potrzebne. Dlatego ja sprawdzam aktualnie, w jakich produktach jest witamina d i co powinnam o tym wiedzieć. Mam nadzieję, że wy mi poradzicie również coś sensownego i dobrego? Ciekawi mnie ten aspekt.
Re: ważne suplementy?
Post autor: doriana »
W sumie suplementy są ważne, bo mogą wzmocnić nasz organizm, ale i nie tylko. Tylko ważne jest to, aby dopasować do swoich potrzeb takie produkty. Jak chodzi o prohormony, odzywki, suple dla sportowców, to zdecydowanie tutaj bodyshock.pro możecie znaleźć coś odpowiedniego.
Przejdź do
- Forum
- ↳ Motoryzacja - serwis, naprawy, sprzedaż części, nowe/używane auta
- ↳ Moda - trendy, opinie o sklepach i markach ubrań
- ↳ Majsterkowanie - remonty - budownictwo - DIY
- ↳ Dbanie o siebie - zdrowa dieta, sport, pielęgnacja ciała
- ↳ Mężczyźni, miłość i seks
- ↳ Trudne tematy
- ↳ Moda i uroda
- ↳ Zdrowie
- ↳ Zakupy
- ↳ Militaria